Büyücü Tarot Anlamı Aşk, Kariyer, Para, Sağlık, Maneviyat

 

BÜYÜCÜ

Büyücü Tarot kartı, sembolizmle dolu bir tarot kartıdır. Büyücü figürünün bir eli gökyüzünü işaret ederken, diğer eli "yukarıda olduğu gibi, aşağıda da öyle" dercesine yeri işaret eden birini tasvir ediyor. 

büyücü tarot anlamı, büyücü tarot arbak, büyücü tarot moryel

Bu oldukça karmaşık bir ifadedir, ancak bunun özeti, dünyanın cenneti yansıttığı, dış dünyanın içeriyi yansıttığı, mikro kozmosun makrokozmosu yansıttığı, dünyanın Tanrı'yı yansıttığıdır. Burada, sihirbazın yukarıdaki dünya ile çağdaş insan dünyası arasında bir aracı olarak hareket etme yeteneğini sembolize ettiği de yorumlanabilir.

Sihirbaz masasında tarotun tüm takımlarını da kullanır. Bu, sihirbaz tarafından birbirine bağlanan dört elementi sembolize eder - dört element toprak, su, hava ve ateştir. Başındaki sonsuzluk işareti, irade ile yaratılışın sonsuz imkânlarına işaret eder.

BÜYÜCÜ EVET HAYIR 

 Evet


Kart Düz Gelirse Anahtar Kelimeler

irade, arzu, beceri, yetenek, konsantrasyon, tezahür 

Kart Ters Gelirse Anahtar Kelimeler
manipülasyon, kurnazlık, hile, boşa harcanan yetenek, yanılsama, aldatma


Tarot Büyücü Anlamı


Tarot büyücü anlamı, 
başarılı olmak için ihtiyacınız olan tüm beceri ve yeteneklere sahip olduğunuzun bir işaretidir. Evren, sizin için olumlu değişiklikler yapmak için hizalanıyor. 

Bu Büyük Arkana kartı elinizdeki kozu, bir şeyleri gerçekleştirmek için zekanızı, konsantrasyonunuzu ve iradenizi kullanmanız gerektiğini gösteriyor. Büyücü tarot kartı genellikle hayatınızda istediğiniz bir sonucu tezahür ettirme gücüne sahip olduğunuz bir zamanı ifade eder. Bu kart Hayatınızdaki diğer insanlara atıfta bulunuyorsa, genellikle yeteneği ve bilgeliği ile sizi etkileyecek birine atıfta bulunur.

Büyücü, saf iradenin temsilidir. Elementlerin ve giysilerin gücüyle, aptalın içindeki doğuştan gelen potansiyeli alır ve onu arzunun gücüyle var eder. O, cennet ve dünya arasındaki birleştirici güçtür, çünkü "yukarıda nasılsa aşağıda da öyle" sözlerinin ardındaki anlamı anlar - zihin ve dünya sadece birbirinin yansımasıdır. Güçlü olduğunuzu unutmayın, iç dünyanızı kendiniz yaratın ki dış dünyanız onu takip etsin.

Güçlü olduğunuzu unutmayın, iç dünyanızı kendiniz yaratın ki dış dünyanız onu takip etsin.

Büyücü tarot kartı denk geldiğinde hiç tereddüt etmeden tüm potansiyelinizden yararlanmanın zamanı gelmiş demektir. Yeni işinizde, yeni iş girişiminizde, yeni aşkınızda veya herhangi bir şeyde olabilir. 

Bu kart Harekete geçme zamanının geldiğini ve herhangi bir geri çekilmenin fırsatları kaçırmak anlamına geleceğini gösteriyor. Bazı seçimlerin yapılması gerekecek ve bunlar hayatınızda büyük değişiklikler getirebilir. Arzu ettiğiniz dünyayı yaratmak için Büyücünün gücünün bir kısmını kullanın.


Büyücü Tarot Aşk Büyücü Tarot Kariyer Büyücü Tarot Para

Aşk için fırsatlar yaratmak, aşkta proaktif olmak Kariyer fırsatlarından yararlanma, kararlılık ve azim Finansal fırsatları takip etmek, becerilerden yararlanmak

Büyücü Tarot Aşk


Büyücü Tarot Aşk anlamı, genel anlamıyla olduğu gibi, bir şeyleri tezahür ettirmeyi gösterir. 

Beceri, yaratıcılık, arzu ve kararlılık, diğer alanlarda olduğu gibi aşkta da başarıyı getirecektir. 

Gerçek Aşkı arıyorsanız, Büyücü kartı harekete geçmenizi ve arzu ettiğiniz biriyle tanışmak için fırsatlar yaratmanızı önerir. Büyücü Tarot Kartı aynı zamanda kabiliyeti ve beceriyi temsil ettiğinden hem bekarlar hem de çiftler için büyücü heyecan ve arzu  getirir.

Büyücü Tarot Kariyer


Önünüzde fırsatlar olması muhtemeldir ve kararlı bir şekilde harekete geçerseniz bunlardan yararlanabilirsiniz. Büyücü tezahür kartıdır, yani kariyerinizde istediğiniz her şeyin peşinden gitme arzunuz ve bağlılığınız varsa, başarıya ulaşmanız muhtemeldir. Başarılı bir kişinin dünyasına bakarsanız muhtemelen yoğun bir irade ve dürtü bulacaksınız; Bu, tüm hırsların köküdür

Aynı dürtü bir iş kurmak istiyorsanız da geçerlidir; Bu dürtüyü kullanın ve hayalinizdeki kariyeri tezahür ettirmek için motive edin. 

Eğer bu kart bir meslektaş veya iş ortağı gibi başka bir kişiyi temsil ediyorsa, göründükleri gibi  olmayacaklarından dikkatli yaklaşmak isteyebilirsiniz.

Büyücü Tarot Para


Büyücü Tarot Para: Mevcut finansal fırsatlarınız artabilir, muhtemelen bunları zevkle takip etmeniz gerekecek. Büyücü, iradesini tezahür ettirmek için birçok araç ve ekipmanla çalışır. 

Sahip olduğunuz araçlara ve imkanlara bir göz atmaya çalışın; Elinizdeki imkanlar şimdi sizin için çözüm olabilirler. 

Hangi becerilere sahipsin? Şu anda hangi yetenekleri kullanmıyorsun? Yaratıcı olmak sonuç verebilir.

Büyücü Tarot Sağlık


Büyücü Tarot Sağlık:  Yakın zamanda hastalandıysanız veya kendinizi bitkin hissediyorsanız, gücünüz ve sağlığınız geri dönüş yapıyor olabilir. Şayet hastalığınız düzelmiyorsa,  alternatif tedavileri denemekten fayda görebilirsiniz. Büyücü Tarot  Sağlık bağlamında size ihtiyacınız olan iyileştirici desteği vermek için deneyimli, güçlü bir şifacıya ihtiyaç duyabileceğinizi gösterebilir. 

Büyücü Tarot Maneviyat


Büyücü Maneviyat:  Bu kart şimdi bir tür ruhsal dönüşüme başlamak için iyi bir zamanda olduğunuzu gösterir. Spiritüel bir konuya ilgi duyuyor ancak onu takip etmek için yeterli zaman ayırmadıysanız, büyülü enerjiyi kanalize etme yeteneğiniz çarpıcı bir şekilde artacağından, yakın gelecekte bu arayışa konsantre olmanız iyi olur. 

Enerjinizi yoğunlaştırırsanız bu ruhsal gelişimden ne kadar fayda sağlayacağınıza şaşıracaksınız. Psişik gelişimle ilgilenenler için Büyücü Tarot Kartı, güçlü gizli psişik yeteneklerin ön plana çıktığına işaret ettiği için mükemmel bir karttır.

Post a Comment

Previous Post Next Post